Fjernvarme-direktør fra Egedal fylder 70 år

Administrerende direktør hos Egedal Fjernvarme A/S, Jørn Arne Nielsen, fylder 70 år. Arkivfoto
Administrerende direktør hos Egedal Fjernvarme A/S, Jørn Arne Nielsen, fylder 70 år. Arkivfoto

Administrerende direktør hos Egedal Fjernvarme A/S, Jørn Arne Nielsen, fylder 70 år den 25. maj i år, og i den anledning inviterer selskabets bestyrelse til reception tirsdag den 28. maj fra kl. 13.30 til 16.00. Receptionen afholdes på adressen: Dam Holme 4 B, 3660 Stenløse.

Jørn Arne Nielsen overtog ledelsen af Egedal Fjernvarme A/S den 1. januar 2015, og har siden med stort engagement og vedholdende grøn energi kastet sig ind i klimakampen ved at gå forrest i omstillingen fra fossile brændsler til vedvarende energi.

I forbindelse med receptionen vil Egedal Fjernvarme ræsentere selskabets seneste Grøn, grønnere, grønnest tiltag I form af et solfelt på 3.500 m2 solvarmepaneler.

Solfeltet etableres på arealet umiddelbart vest for det nye Fjernvarmeværk på Maglevad, og er estimeret til at kunne producere cirka 1.800 MWh i et normalår. Et væsentlig bidrag til CO2 reduktionen.

Bestyrelsen ser frem til at møde sine forretningsforbindelser, kunder, leverandører, aktionærer og andre interessenter til fejring af Jørn Arne.