Fint forfatterbesøg for børn

Lørdag kan børn møde børnebogsforfatteren Josefine Ottesen på Hovedbiblioteket, der blandt andet har skrevet 'Drageherren'

"Helgi Daner". Det er titlen på Josefine Ottesens seneste bog, og det er netop denne hun vil fortælle om ved besøget på Hovedbiblioteket i Birkerød på lørdag den 7. februar.

Arrangementet henvender sig særligt til børn på 10 år og opefter samt deres voksne. De kan sammen høre meget mere om Josefine Ottesens eventyrlige romaner, der ofte indeholder elementer af fantasy. Hendes mest kendte værk er 'Drageherren'.

I de seneste år har Josefine Ottesen hentet sit stof i den nordiske historie og myter. Hun skriver om væsentlige problematikker i det enkelte menneske og i det omgivende samfund, uanset om hun fortæller for store eller små. Og oftest behandles temaet om at erkende de gode og onde kræfter, det enkelte menneske indeholder.

Hendes seneste bog "Helgi Daner" er skrevet med udgangspunkt i den gamle myte om Holger Danske, der var ridder hos Karl den Store. Den kan man høre meget mere om ved besøget, som finder sted klokken 11 til 12 på Hovedbiblioteket i Birkerød.

Billetter koster 20 kroner, og de kan købes i Rudersdal Bibliotekerne eller på hjemmesiden www.rudbib.dk

/adk