Fibernet til dig, der ikke har behov for pakkeløsninger

AURA har netop lanceret et nyt fibernet-produkt, som er til dig, der selv vil vælge. Med FiberXL har du mulighed for at tilslutte din egen router, og du behøver ikke at vælge en TV-pakkeløsning, som du alligevel ikke har behov for.

Hvad er fibernet?

Fibernet er en fremtidssikret internetløsning. Det er internet med lysets hastighed, som bliver transporteret via lyslederkabler. Det er muligt, da lysledere er af tyndt glas, hvilket tillader data at bliver overført ved hjælp af optisk fiber. Med andre ord bliver data overført via lys.

Denne opbygning af kablet betyder, at du har mulighed for at få en høj hastighed på din internetforbindelse. Fibernet er derfor den ideelle løsning, hvis I er flere i husstanden, der bruger internettet på samme tid. Det er især en fordel, når du streamer din yndlingsserie, eller gamer det nyeste spil, at internetforbindelsen er stabil.

Hvorfor skal jeg vælge fibernet?

Der mange fordele ved at vælge fibernet. Udover at være lynhurtigt, får du også en stabil forbindelse, takket være symmetriske up- og downloadhastigheder. Det vil sige, at du får den samme høje hastighed, når du uploader, som når du downloader.

Det er en fordel, når du vil uploade billeder, videoer, afholde online møder, spille spil eller noget helt femte. Den høje kapacitet er en af de fornemmeste fordele ved fibernet, og det giver dig ubegrænset muligheder. Det betyder nemlig, at hele familien kan bruge internettet samtidig, uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Selvom fibernet har været på markedet længe, og snart er en etableret internetløsning i Danmark, er der forsat områder, som endnu ikke har mulighed for fibernet. Det skyldes, at det er en internetløsning, som kræver, at lyslederkablerne bliver gravet ned i jorden. Hvis din bolig ikke kan nå det nærmeste netværk af kabler, kan du hos de fleste udbydere få lagt fibernet ind. Er du i tvivl om, hvorvidt du kan få fibernet på din adresse, kan du nemt tjekke det online.

AURA FiberXL

Har du omvendt allerede en router, og er lidt teknisk ferm, har du mulighed for at springe et par steps over, og få adgang til fibernet med en hastighed på 1000/1000 Mbit/s nemt og hurtigt. Det kræver nemlig kun at du har en router, der passer til dit behov, og at fibernettet bliver aktiveret på din adresse. Det lyder næsten for godt til at være sandt, men denne løsning udbydes af AURA og kaldes for FiberXL.

Dette produkt er til dig, som selv har mulighed for at stå for opsætningen, og som ikke har brug for pakkeløsninger med TV-pakker. Det er den ideelle løsning, hvis du hovedsageligt bruger dit internet til at streame eller game. Og fordi du står for opsætningen, og support foregår online, får du en lynhurtig internetløsning til en super lav pris.

FiberXL er en løsning til dig som:

• Selv kan stå for din opsætning

• Vil bruge din egen router

• Ikke har brug for TV-pakker

• Hovedsageligt streamer eller gamer

• Godt kan selv

• Er prisbevidst

• Har det fint med online support

Så hvis du ønsker en fremtidssikret internetløsning, som kan understøtte alle dine online aktiviteter, er fibernet en god internetløsning.