FFK vandt med tenniscifre

Fire kasser af Magnus Avnsbo da bundholdet Kvistgård fik et 'æg'

Magnus Avnsbo var helt ustyrlig og scorede fire mål da Kvistgård blev nedlagt
Magnus Avnsbo var helt ustyrlig og scorede fire mål da Kvistgård blev nedlagt

Frederiksværks 1. hold i Serie 3 udbyggede sejrsstimen til seks kampe, da Kvistgård lørdag eftermiddag blev sendt hjem fra Frederiksværk med et 0-6 nederlag.

Der var klasseforskel på dagen, hvor forskellen på top og bund i rækken blev udstillet. Blot 26 sekunder skulle der gå før gæsternes keeper skulle pille den første bold ud af egne netmasker. Assistkongen Christian Konradsen lagde en perfekt bold til Magnus Avnsbo der iskoldt lagde bolden i kassen.

Herned var tonen sat for en Frederiksværk opvisning af sprudlende angrebsspil samtidig med, at defensiven ikke gav nogle chancer væk til et frustreret Kvistgård mandskab. Inden der var gået 25 minutter, havde Magnus Avnsbo og Andreas Gaddrup udbygget føringen til 3-0 og FFK tog foden lidt af gaspedalen frem mod pausefløjtet.

Sidste søm i kisten

En peptalk i pausen fra cheftræner, Allan Arge om at øge intensiteten og ikke lukke gæsterne ind i kampen fik umidddelbar effekt og de hårdt prøvede gæster måtte indenfor de første syv minutter af anden halvleg inkassere ydeligere to scoringer fra Magnus Avnsbo og Casper Madsen.

Kampen blev herefter præget af en del frustrationsfrispark fra Kvistgaards side og spillet og rytmen i kampen blev ofte afbrudt, men i overtiden fik Magnus Avnsbo sat det sidste søm kisten og cementerede tenniscifrene 6-0 til Frederiksværk.

Topopgør

Der er dermed lagt op til et brag af en topkamp på lørdag, når FFK besøger Skævinge, som selv fik en flot forpremiere, da de ude slog Tikøb med 8-0.

Udover FFK med maximumpoints er Skævinge eneste ubesejrede mandskab i rækken og de er kun to points efter. Lørdagen byder på dobbeltopgør på Baunehøj Stadion i Skævinge, idet de to klubbers andethold også mødes denne dag.