Festlig kulturnat hos Hillerød Camping

Også i år er der lagt op til en festlig aften hos Hillerød Camping hvor der er aktiviter for hele familien under kulturnatten

Foto: John Jessen Hansen

Hos Hillerød Camping vil der fredag den 25. september, som et led i Kulturnat 2009, være underholdning for hele familien fra 17 til 22.30.

"På grund af den kæmpe succes som Hillerød Camping havde sidste år under kulturnatten, hvor der kom mange flere besøgende end vi i vores vildeste fantasi havde kalkuleret med, gentager vi i år arrangementer, dog bare med endnu flere aktiviteter. Her er noget for enhver smag og for hele familien. Musik, arbejdende værksteder, mad, øl, vand og kaffe med kage, er nogen af de mange fristelser vi har at byde på", siger lejrchef Annette Quist, der har haft Hillerød Camping i næsten fem år.

Af de mange aktiviterne hos Hillerød Camping kan vi nævne underholdning af steelband, hyggemusik med Vagn Jørgensen der spiller irske og skotske sange. Sammen med Brødeskov-spejderne kan du deltage i specielle spejderaktiviteter og før eller senere i spejderteltet spise "Kulturnats-menu", sandwich eller grillpølser til rimelige priser.

Blandt de åbne værksteder som viser deres kunst, kan vi blandt andet nævne papirklip, knivmager, det gamle håndværk intarsia, filtning, pileplet og hånd- og maskinstrik.

Du kan også, hvis du tør, komme op i 32 meters højde i en af Falcks stigevogne, eller komme op i

en af hjemmeværnets mange køretøjer.

Alt i alt er der en festlig og fornøjelig aften i vente, hvis du alene, eller sammen med hele familien, slår vejen forbi Hillerød Camping på Blytækkervej 18 på kulturnatten i tidsrummet 17 til 22.30. Der er gratis adgang til hele området.