Feriesjov i Alsønderup, St. Lyngby og Gørløse

St. Lyngby, Alsønderup og Gørløse vil i august danne rammerne for tre sjove og aktive dage for børn og deres familier.

Der er masser af sjove aktiviteter på programmet, når 'Liv og Lej i Landsbyen' kommer til St. Lyngby, Gørløse og Alsønderup i uge 32. Foto:
Der er masser af sjove aktiviteter på programmet, når 'Liv og Lej i Landsbyen' kommer til St. Lyngby, Gørløse og Alsønderup i uge 32. Foto:

Hvis du og din familie også har været nødt til at ændre planer på grund af coronakrisen og ikke helt ved, hvad den sidste uge af sommerferien skal gå med, så kan I deltage i en eller flere af de i alt tre sjove eftermiddage i St. Lyngby, Gørløse og Alsønderup.

De tre aktivitetsdage, som afholdes af DGI Nordsjælland i samarbejde med St. Lyngby IF, Alsønderup Skytte- Gymnastik & Idrætsforening og Gørløse Skytte- & Idrætsforening, vil blandt andet have Mega Twister, Jump4fun rundbold og Kan Jam på programmet i uge 32.

"Der vil være fokus på leg, bevægelse og styrkelse af det sociale fællesskab. Der er plads til alle – store som små – det kræver kun, at man er klar på at have det sjovt sammen med andre," står der i en pressemeddelelse fra DGI Nordsjælland.

Sammen med de tre foreninger, laver DGI Nordsjælland projektet 'Liv og Leg i Landsbyen', som de tre aktivitetsdage er en del af. Formålet er at skabe en sjov eftermiddag, hvor man kan komme hinanden nær i lokalsamfundet og lave en masse lege og aktiviteter sammen.

"Vi synes, det er vigtigt at skabe aktivitetsmuligheder for børn og familier i en sommerferie, der for mange bliver anderledes i år," siger Inge Karlshøj, der er direktør i DGI Nordsjælland.

De tre aktivitetsdage foregår i uge 32 i St. Lyngby onsdag den 5. august, i Alsønderup torsdag den 6. august og i Gørløse fredag den 7. august. Det er muligt at deltage i alle tre dage eller blot én af dagene.

Aktiviteterne starter alle tre dage klokken 14, og det er gratis at deltage. Det er ikke nødvendigt at tilmelde sig.

Du kan læse mere om arrangementerne på DGI Nordsjællands Facebook-side.