Feriejob udviklede sig til foreløbig 25 års ansættelse

Bjergsted
Værkfører på Gammel Rand, Allan Knudsen, fejrer jubilæum på fredag. Han har et meget alsidigt job på virksomheden.

25-års jubilaren Allan Knudsen styrer både værkstedet og indkøb af de store køretøjer på Gammelrand. Foto: Per Christensen
25-års jubilaren Allan Knudsen styrer både værkstedet og indkøb af de store køretøjer på Gammelrand. Foto: Per Christensen

Egentlig var det bare et feriejob på et par måneder. Men nu har det foreløbig udviklet sig til 25 år.

Det er værkfører Allan Knudsen, som på fredag den 20. juni kan fejre 25 års jubilæum på Gammelrand Beton A/S, og dermed er han nummer 20 i rækken af 25 års jubilarer på virksomheden.

81 medarbejdere er der tilsammen på Gammelrand Beton A/S og Gammelrand Skærvefabrik A/S, og på værkstedet er der lige nu to mekanikere samt værkfører Allan Knudsen.

Meget af Gammel Rands materiel er efterhånden blevet fornyet, og man forventer at kunne klare sig med to mekanikere på værkstedet.

Planlægningen af arbejdet på værkstedet er langt fra det eneste, 52-årige Allan Knudsen beskæftiger sig med. Han er også manden der står for indkøbene af de nye lastbiler og store entreprenørmaskiner, virksomheden benytter sig af, ligesom han også sørger for bestilling af reservedele og hvad der ellers skal bruges af materialer på værkstedet for at servicere de 75 køretøjer.

Han har en meget stor berøringsflade, og det mener han er med til at gøre arbejdet meget afvekslende.

I begyndelsen af Allan Knudsens ansættelse var det ældre maskiner og lastbiler, virksomheden havde. Derfor måtte mekanikerne selv lave de nødvendige reservedele, da man enten ikke kunne få dem mere eller også fordi det tog for lang tid at få dem hjem fra udlandet.

Jubilaren er til motion og motorcykel

Allan Knudsen er født i Tømmerup og voksede op i Snertinge, og nu bor værkføreren – en titel han fik i 1992 – i Havnsø.

Han er til camping og masser af motion i form af løb, cykling og badminton. Allan Knudsen er gift med Maj-Britt, og sammen har de sønnerne Michael på 29 år, som er mekaniker og 27-årige Henrik, der er maskiningeniør.

Allan Knudsen kører på motorcykel, og sammen med sin kone har han været en tur på Nordkap på hver sin motorcykel – en tur på 6.300 kilometer frem og tilbage.

Jubilaren fejres med en reception på Sølyst i Jyderup på fredag eftermiddag.

jn@nordvest.dk