Femhøj smed to point

Dyr slutfase da Allerød udlignede, og Emil Sørensen fik rødt kort

Foto: Ove Dyrstrøm

Serie 3: Allerød FK – Femhøj IF 1-1 (0-0). Femhøj: Selvmål. Udvisning: Emil Sørensen, Femhøj (88).

Alt tegnede til en Femhøj sejr, selv om de efter store chancer blot førte 0-1 med 5 minutter tilbage, så lå de 3 point lige til højrebenet og Femhøj kunne konsolidere deres 2.plads yderligere. Men de havde glemt at snøre sækken, og så gik det i stedet helt galt i slutfasen. Først sov forsvaret i timen, så Allerød kunne udligne til 1-1 på et af deres få gennemspillede angreb, og et par minutter senere blev Emil Sørensen nok en gang kværnet af Allerøds kontante forsvarere, og da Femhøjspilleren gav synderen en verbal overhaling, så trak dommeren det røde kort, dermed er Emil Sørensen ikke med i lørdagens topopgør mod ØB 90, noget af en bet for Femhøjs topscorer.

Ærgerligt, for bortset fra slutfasen, så stod der ellers Femhøj på det meste af kampen, selv om Allerød mødte op med mange spillere, der havde rundet divisionsholdet. De orange fra herredet sad helt og holdent på matchen i 1.halvleg med flere hjørnespark og nærgående forsøg. Det eneste minus var, at de ikke fik sparket bolden i kassen, så der stod 0-0 ved halvleg.

Det blev der rådet bod på efter få minutter efter pausen, hvor Emil Sørensen fra baglinien sendte bolden fladt ind til Carsten Munch, der var hårdt presset af en forsvarer, der i sin iver kom til at sparke bolden i eget net til 0-1. Scoringen fik Allerød frem på banen, men det resulterede nu blot i en række kontrachancer til Femhøj, hvor både Timo Tørring og Emil Sørensen var alene med Allerøds velspillende målmand, der dog klarede begge chancer.

I stedet udlignede Allerød som nævnt 5 minutter før tid til 1-1 inden den famøse udvisning. I de allersidste sekunder kunne Femhøj have smidt det hele, men heldigvis leverede Nikolaj Jakobsen en klasseredning, så i Femhøj i det mindste fik et enkelt point med hjem.

Tirsdag aften d.10/4 kl.18.45 spiller Femhøj hjemme i Ekstra Bladet Cup pokalturnering mod serie 3 topholdet Karise. På lørdag kl.15.00 spiller Femhøj atter hjemme i serie 3, hvor topholdet ØB 90 kommer på besøg.