FC Nordsjælland samarbejder med Jyllinge FC

Jyllinge FC bliver SAS Liga-klubben FC Nordsjællands samarbejdspartner nummer 45

FODBOLD: Fodbold Samarbejde Nordsjælland fortsætter sin rivende udvikling, både hvad angår antallet af samarbejdsklubber og aktivitetsniveauet i det store fodboldfællesskab.

Derfor får FC Nordsjælland også konstant flere samarbejdsklubber, og Jyllinge FC er netop indtrådt i fællesskabet som samarbejdsklub nr. 45. Jyllinge er en stor klub med næsten 500 medlemmer, heraf de 400 i den blomstrende ungdomsafdeling. Og netop ungdommen i samarbejdsklubberne nyder ekstra godt af den trænerinspiration, FC Nordsjællands mange trænerkapaciteter konstant tilfører samarbejdsklubberne.

Med Jyllinge FC i FSN er der nu over 16.000 fodboldspillende medlemmer i alt, og heraf er op mod 11.000 ungdomsspillere, som alle kan søge nærkontakt med SAS Ligaen via ungdomskort til FC Nordsjællands hjemmekampe i Farum Park.

FC Nordsjælland glæder sig over, at så stor og velfungerende en klub som Jyllinge FC også vil være med, og Jyllinges klubformand Jørgen Petersen ser store perspektiver i det kommende samarbejde:

– Vi håber, at vi kan få dannet et netværk med de øvrige klubber i samarbejdet til gavn for udviklingen af bedre børnefodbold. Vi ved, at FC Nordsjælland har store trænerkapaciteter inden for børne- og ungdomsfodbolden, og vi vil naturligvis gøre brug af de tilbud, som FC Nordsjælland giver til udvikling af vores trænere, der er den allervigtigste ressource i en fodboldklub, siger Jørgen Petersen.

Jyllinges formand glæder sig også over at kunne tilbyde sine medlemmer SAS Ligaoplevelser i Farum Park:

– Da alle vores ungdomsspillere får sæsonkort til FC Nordsjællands hjemmekampe, så håber vi, at SAS Ligaen kan være med til at give vores spillere en god oplevelse sammen på tilskuerpladserne i Farum Park, så sammenholdet i de enkelte årgange bliver endnu bedre og stærkere fremover.

– Vi ser samarbejdet som en spændende mulighed for at udvikle vores klub med udgangspunkt i bedre børnefodbold, og vi tror samtidig på, at samarbejdet kan være med til at fastholde vores spillere på sigt, da der kan opbygges sociale relationer på tværs af hold og årgange i klubben, siger Jørgen Petersen.