Favoritter med selvtillid

Foto: Jens Wollesen SJ-MEDIER, John Ringstrøm
Træner og direktør Michael Kjeldsen (i baggrunden sammen med Hans-Kristian Vittinghus helt ude til højre) forventer en sikker første sejr over Gentofte i kvartfinalen. Også selv om Kim Bruun (i forgrunden) har været lidt småskadet.
Træner og direktør Michael Kjeldsen (i baggrunden sammen med Hans-Kristian Vittinghus helt ude til højre) forventer en sikker første sejr over Gentofte i kvartfinalen. Også selv om Kim Bruun (i forgrunden) har været lidt småskadet. All rights reserved! Jens Wollesen +4520471563

En finaleplads i Super Series-sæsonfinalen, en sejr i Swedish Masters og en sejr i Iceland International.

Jo, Team Skælskør-Slagelse møder op med spillere sprængfyldt af selvtillid, når holdet torsdag aften tager næste skridt på vej mod et forsvar af det danske mesterskab.

Modstanderen i kvartfinalen er Gentofte på udebane. En modstander, vestsjællænderne selv kunne få lov at vælgte, da de før jul endte som vinder af grundspillet og Gentofte blev nummer otte.

– Derfor er vi også favoritter. Der er en enkelt kamp, hvor vi ikke er. Det er i damedouble, hvor Gentofte-parret Line Kruse og Marie Røpke er Danmarks næstbedste. Ellers er vi mere eller mindre favoritter i de fem andre kampe, mener Skælskør-Slagelse-træner Michael Kjeldsen.

Læs mere i Sjællandske torsdag.