Farver ny verden i Langes Magasin

Mikala Valeur (billedet) udstiller sammen med Helle Borre i Langes Magasin fra på lørdag og frem til den 5. juni.
Mikala Valeur (billedet) udstiller sammen med Helle Borre i Langes Magasin fra på lørdag og frem til den 5. juni.

Frederikssund: Lørdag den 21. maj er der fernisering på udstillingen, der hedder "Farver Ny Verden" fra klokken 11-16, hvor Claus Ankersen desuden læser op og performer klokken 12.

Mikala Valeur er uddannet fra Danmarks Designskole i 1998. Hun er en eksperimenterende kunstner og henter energi og fornyelse ved at skifte mellem maleri, skulptur og bemalet drivtømmer, der bliver malet med inspiration fra træets form og derigennem bliver et motiv født, alt efter drivtømmerets størrelse og struktur.

Hun har siden 2007 udstillet såvel separat som i gruppeudstillinger i Københavns-området.

Helle Borre er en af Københavns unge fremstormende aktører. Hun er selvlært i faget og finder inspiration i reklameskilte, på graffitivægge og i det pulserende gadeliv. Efter et års ophold på Thorstedlund Kunsthøjskole 2005 i Frederikssund åbnede Helle Borre værkstedsgalleriet KBH Kunst 2006, som er et arbejdende galleri. Galleriet udstiller up-coming kunst og har seks faste kunstnere, samt en ny udstilling hver måned.

Udstillingen i Langes Magasin indeholder malerier, malede 7'erstole, ure, collagebilleder og dekorerede LP-plader. Temaet, der går igen i mange af Helle Borres værker, er "gentagelser og opdagelser".

Efter ferniseringen har udstillingen åbent til den 5. juni på alle hverdage undtagen mandag fra 13-17, lørdag fra klokken 11-14 og søndag fra 13-16.