Farum Badminton fejrer 75 år

Badmintonklubben i Farum fejrer sin fødselsdag. Klubben håber at tidligere medlemmer melder sig til festen

Foto: Jens Berg Thomsen

jubilæum Den 20. marts 2010 holder Farum Badminton 75 års fødselsdag. Derfor inviterer man nu til en stor jubilæumsfest for både nuværende og tidligere medlemmer.

"Vi håber at tidligere medlemmer læser om festen i lokalavisen og melder sig til," siger Stig W. Jensen fra badmintonklubben.

Siden 1935 har klubben været centrum for badmintonspil i Farum. Farum Badminton har sin egen hal med 10 baner og et stort cafeteria og klublokale tilknyttet. Ambitionen er at alle kan dyrke badminton inden for alle aldersgrupper.

"Vi har en velfungerende ungdomsafdeling, seniorafdeling, motionist og veteranafdeling samt en pensionistafdeling. Vi tilbyder spil og træning på alle niveauer, og vi har klubhold i alle aldersgrupper. Ud over det rent sportslige lægger vi stor vægt på et godt socialt samvær på tværs af alder og spillemæssigt niveau," siger Stig W. Jensen.

Festen den 20. marts bliver holdt i Stenvadhallen.

"Vi ser frem til en dejlig dag, som begynder med finaler i klubmesterskaberne, og fra kl. 18.30 er der jubilæumsfest med en masse indslag, og sidst på aftenen spiller Trollerock op til dans," siger Stig W. Jensen.

Alle tidligere medlemmer er velkommen til at melde sig til festen via klubbens hjemmeside. Adressen er www.farumbadminton.dk