Fængslet for vold mod kæreste

En 42-årig mand fra Gentofte sidder bag tremmer i de næste fire uger, efter han angiveligt har slået og sparket sin 40-årige kæreste

Foto: Jesper Bjørn Larsen

'Nu vil jeg ikke finde mig i det mere'.

Sådan lød meldingen fra den 40-årige kvinde fra Ordrup, der onsdag eftermiddag indfandt sig på Station Syd på Ørnegårdsvej.

Kvinden anmeldte sin kæreste, en 42-årig mand, for gentagne tilfælde af grov vold mod hende. Faktisk kunne hun fortælle, at han både fredag og lørdag og nu igen onsdag havde slået og sparket hende og revet hende i håret.

Det oplyser kriminalassistent Jesper Schmidt fra Nordsjællands Politi.

Det var tilsyneladende efter indtagelse af alkohol, at parret var kommet voldsomt op at toppes og manden havde tyet til vold. Og nu ville kvinden altså ikke finde sig i det mere.

Den 40-årige kvinde havde tydelige blå mærker på både arme og ben, så politiet tog ud for at anholde hendes kæreste. Han satte sig til modværge, da politiet kom, så betjentene måtte bruge peberspray for at pacificere ham.

Den 42-årige voldssigtede mand blev torsdag fremstillet i grundlovsforhør ved Retten i Lyngby, hvor dommeren valgte at varetægtsfængsle ham i fire uger.

Ifølge kriminalassistent Jesper Schmidt er parret kendt i forvejen for tidligere tilfælde af husspektakler.