Få en fadølsbillet sammen med indgangsbilletten

Foto: Per Buurgaard Christensen
01NVN Rock på spidsen
 Røsnæs udvikling og beboerforening arrangerer for andet år rock- og folkefest på Ulstrup sportsplads.                                                                  Foto: Per Christensen
01NVN Rock på spidsen Røsnæs udvikling og beboerforening arrangerer for andet år rock- og folkefest på Ulstrup sportsplads. Foto: Per Christensen Per Buurgaard Christensen

I forbindelse med påsken den 16. april og igen lørdag den 19. april er der en ekstra chance for at benytte et godt tilbud til Rock på Spidsen, idet der følger 1 stk. billet med til en fadøl for hver solgt billet i disse to dage.

Medlemmer fra styregruppen er til stede i Kvickly og forestå salget at billetter til Rock på Spidsen, som holdes lørdag den 28. juni på Ulstrup Sportsplads. Et arrangement som igen tegner til og blive Vestsjællands største havefest.

Det endelige program for havefesten er: Last To Know, Down Low, Michelle Birkballe, News, Kings of Rock. Jamstar Show og Den Danske Mafia.

– Musikprogrammet er nøje udvalgt, idet der er indgået aftaler med lokale band – Last To Know og Down Low – samt en række meget spændende bands, som helt sikkert vil trykke den af på Røsnæs. Vi ser også frem til, at der i år vil være en række lokale firmaer, der ser det som en mulighed og tilbyde deres medarbejdere en super havefest på Røsnæs, lyder det fra Troels Birk Kristoffersen, talsmand for projektgruppen bag musikarrangementet.