Et godt tilbud til erhvervsdrivende og iværksættere

Inspirerende foredrag, gode kvalificerede råd og vejledning hos specialister. Spotpriser på centrale redskaber for iværksættere, opstartsvirksomheder og erhvervsdrivende. Støttemuligheder, workshops og nye forretningsforbindelser. Alt dette får du gratis adgang til på Iværksættermesse 2010 i Køge d. 27. marts.

Iværksættermessen i Køge byder bl.a. på inspirerende foredrag fra Martin Thorborg fra Amino, Søren Lindholm Hansen fra Multidata og Martin Falslev Andersen fra Trendsales.
Iværksættermessen i Køge byder bl.a. på inspirerende foredrag fra Martin Thorborg fra Amino, Søren Lindholm Hansen fra Multidata og Martin Falslev Andersen fra Trendsales.

Hvad enten du er på vej til at starte virksomhed eller har været selvstændig i flere år vil der være masser af inspiration at hente for dig. Med 70 udstillende virksomheder, 25 foredragsholdere og 10 workshops indenfor emner som networkingpraksis, e-handelsstrategi eller PR, går ingen forgæves. Iværksættermesse 2010 samler det hele for dig. Det bliver en dag fyldt med inspiration og iværksætteri.

Har du fundet nøglen til succes? Ellers kan du blive motiveret af Martin Thorborgs og Martin Falslev Andersens foredrag, der sætter fokus på, hvordan man får den succes man fortjener. Martin Thorborg, der er serieiværksætter og medstifter af bl.a. Jubii, Spamfighter og Amino, giver sit bud på, hvordan personlig branding, netværk og branding strategi bruges på vejen til succes. Med Trendsales har Martin Falslev Andersen også opnået stor succes og han står klar til at dele ud af sine erfaringer, som har krævet hårdt arbejde, held, målsætning og meget mere.

Succes fører ofte til vækst. Det handler om vækst i antal medarbejdere, omsætning, udbud af produkter eller markeder. På Iværksættermessen møder du Væksthus Sjælland, som hjælper med at afdække vækstmulighederne i etablerede virksomheder. Du kan også møde Søren Lindholm Hansen fra Multidata, der vil fortælle om udfordringerne i at gå fra 0 til 1 medarbejder og fra 1 til flere. Han vil give dig en række konkrete værktøjer til, hvordan du kan få tid til at udvikle din virksomhed, samtidig med, at du øger antallet af medarbejdere. Som iværksætter og erhvervsdrivende kan du også overveje mulighederne for at søge investorer, seed capital eller lignende. Jannik Hansen fra Innovationshuset arbejder professionelt med kapitalrejsning til virksomheder i alle faser. Han gæster iværksættermessen for at lære dig, hvordan du gør din virksomhed attraktiv overfor investorer. Lars Hallgreen fra kapitalfonden CAT Innovation aflægger messen et besøg sammen med iværksættere fra Plantemejeriet, som blev skabt på baggrund af nye koncepter og forretningsområder.

De danske forbrugere har vænnet sig til tanken om at handle på nettet. Satser du ligesom flere og flere iværksættere på et marked online, så gælder det om at have fingeren på pulsen indenfor de nyeste online tendenser. Det har Nicolas Zangenberg, der er en anerkendt søgemaskineekspert fra a-better-traffic.com, som vil dele ud af sin viden indenfor search marketing. Han vil fortælle, hvordan de forskellige medier integreres på tværs af hinanden. På messen kan du endvidere følge forskellige workshops igennem dagen, heraf en om at komme godt i gang med E-handel med Martin Majlund fra Brandhouse Digital.

Iværksættermessen finder sted i Ravnsborghallerne i Køge lørdag d. 27. Marts fra kl. 9-16. Du kan læse meget mere om messen på www.iværksættermesse.dk.