Et åndehul i hjertet af Fredensborg

Lotte Ljungstrøm har slået dørene op for et nyt yogastudie i Fredensborg, og ud over sine yogahold har hun blandt yoga i det grønne og yogarejser på programmet

Foto: Jannie Fjordside

I Fredensborg har borgerne fået et nyt sted at koble af fra hverdagens stress – nemlig det nye yogacenter, som for nylig slog dørene op.

"Jeg har længe gået med drømmen om at bringe mere yoga til Fredensborg. Jeg har boet i Fredensborg i 20 år og brænder for at dele min passion for yogaens livsforlængende og energiskabende fordele med andre i byen og i de omkringliggende byer," siger Lotte Ljungstrøm.

Lotte Ljungstrøm har åbnet sit yogastudie i de gamle Shape & Fitness lokaler i Højvangen under navnet Recommendation sammen med Anette Lolck, som driver et dansestudie. Et af formålene med yogastudiet er at give kunderne mulighed for at få lidt luksus ind i hverdagen i form af den mindfulness, som yogaen giver.

"Det er vigtigt for at komme vores stress til livs, se livet i et lidt andet perspektiv og måske ændre på vores mindre gode livsstil. Det er blandt andet det, yoga kan hjælpe én med," siger Lotte Ljungstrøm, som oprindeligt er uddannet fitnessinstruktør, og som har mange års erfaring som instruktør og behandler bag sig. Herudover er hun uddannet inden for kost, ernæring og effekt- og efterfødselstræning og har en uddannelse som lægeeksamineret massør samt FDZ zoneterapeut.

"Min tilgang til sundhed er holistisk. Jeg ser på helheden i det enkelte menneske, derfor tilbyder jeg forskellige yogahold og har også et stort fokus på meditation og vejrtrækningsøvelser. Yogaen giver smidighed, styrke og velvære samt ro og tid til fordybelse – det er for mange luksuriøs selvforkælelse i en travl hverdag, og det giver fysisk og psykisk velvære og overskud," forklarer Lotte Ljungstrøm.

Selvom Lotte Ljungstrøm kun lige har slået dørene op til det nye yogastudie, så har hun allerede masser af nye idéer boblende i sit hoved. En af dem er blandt andet morgenyoga i slotsparken til sommer, når vejret er blevet en anelse lunere. Derudover er yogarejser til Sverige og Spanien i år på programmet samt en spændende yogarejse til Indien til marts 2015.

"Det fantastiske ved yoga er, at du kan gøre det alle vegne. Fordi fokus netop er på fysisk og psykisk velvære, så er det oplagt at bruge naturens skønne omgivelser til at gøre yogaoplevelsen endnu bedre. Derfor har jeg planer om morgenyoga i slotsparken, yoga-weekend i den svenske ødegård og yogaferier i Indien. Alle kan være med, og jeg har hold på alle niveauer, så det er bare om at kigge ned forbi studiet og få en prøvetime," slutter Lotte Ljungstrøm.