Esbjerg-træner efter 3-3: Det var en mærkelig kamp

Esbjerg var bagud 0-2 og foran 3-2, da det søndag blev til 3-3 i en vanvittig affære mod FC Midtjylland.

Esbjerg spillede søndag aften uafgjort med Alka Superligaens førerhold FC Midtjylland, da det i et hæsblæsende opgør på Blue Water Arena i Esbjerg blev til et 3-3-resultat.

Vestjyderne var nede med 0-2 ved pausen, men på syv gode minutter i anden halvleg lykkedes det esbjergenserne at bringe sig foran 3-2. Kort før tid glippede sejren, da Martin Pusic udlignede til 3-3.

Esbjergs træner, Niels Frederiksen, mente efter kampen, at det var svært at blive klog på kampens forløb.

– Det var en mærkelig fodboldkamp. Vi spillede en meget lige første halvleg, men var alligevel bagud 0-2. Jeg syntes, vi havde problemer i det første kvarter af anden halvleg, men vi fik scoret. Derefter var vi bedst i en periode og kom foran, siger han.

Esbjerg-træneren pegede på holdets gode moral som en væsentlig årsag til, at hans mandskab kom tilbage i kampen.

– Mål ændrer fodboldkampe, og da vi scorede vores første mål, gav det et boost til spillerne, og FC Midtjylland blev en anelse mere tøvende i situationerne. Vi turde lidt mere, og så gik det, som det gik, siger Niels Frederiksen.

Forsvarsspiller Daniel Stenderup vidste efter slutfløjt ikke, om han skulle være tilfreds eller utilfreds med det ene point.

– Et eller andet sted kan vi måske godt være tilfredse efter at have været nede med to ved pausen, men omvendt så var det også bittert at smide sejren til sidst, siger Daniel Stenderup og forklarer om midtjydernes tre mål:

– Vi lukkede tre lidt svage mål ind, og det var selvfølgelig ikke godt nok. Det er noget, vi skal have rettet.

Esbjerg er med det ene point fortsat placeret på niendepladsen i Superligaen med 27 point for 23 kampe. Vestjydernes næste opgør er en udekamp på DS Arena i Hobro.