Eriksen trods to mål: Jeg burde have scoret hattrick

En opsang i pausen vendte et truende Tottenham-nederlag til sejr, fortæller Christian Eriksen.

Eriksen trods to mål: Jeg burde have scoret hattrick
Eriksen trods to mål: Jeg burde have scoret hattrick

Tottenhams danske midtbaneprofil Christian Eriksen var søndag manden bag London-klubbens 3-2-sejr over Southampton i Premier League.

Men selv om han blev noteret for to scoringer og en assist, stod fynboen efterfølgende med en ærgerlig fornemmelse i kroppen.

– Det var anden gang, jeg scorede to mål i samme kamp, men første gang var i en træningskamp. Jeg burde have scoret hattrick, men det blev det desværre ikke til, siger Christian Eriksen til Sky Sports.

Tottenham var bagud med 0-2, men holdet fik vendt opgøret efter en stærk anden halvleg.

– Vi forsøgte at spille i første halvleg, men vi løb bare rundt efter bolden. Vi fik en lille opsang i pausen, og i anden halvleg spillede vi som forvandlet, siger danskeren.

– Selvfølgelig forsøger vi at spille på den måde, som manageren ønsker, og det lykkedes i langt højere grad i anden halvleg.

Med de to scoringer bragte Christian Eriksen sig op på fem Premier League-scoringer, siden han i sommer skiftede til Tottenham fra Ajax.

Tottenham rykker med sejren tilbage på femtepladsen i Premier League, men det ligner en meget svær opgave for holdet at komme i betragtning til den Champions League-udløsende top-fire-placering.

Der er seks point op til lokalrivalerne Arsenal på fjerdepladsen, og Arsenal har spillet en kamp færre.