Endnu et uheld i Asmindrup-krydset

Asmindrup
Endnu et trafikuheld fandt tirsdag eftermiddag sted i krydset mellem Holbækvej og Asmindrup. Tre biler var involveret i uheldet, og ifølge Falck kom en af bilisterne lettere tilskade i sammenstødet.

Foto: Thomas Rye
Tre biler kørte tirsdag eftermiddag sammen i krydset mellem Holbækvej og Asmindrup. Falck meddeler at en bilist kom lettere tilskade i uheldet. Foto: Per Christensen
Tre biler kørte tirsdag eftermiddag sammen i krydset mellem Holbækvej og Asmindrup. Falck meddeler at en bilist kom lettere tilskade i uheldet. Foto: Per Christensen

Tre biler kørte tirsdag eftermiddag ved 13.30-tiden sammen i krydset mellem Holbækvej og Asmindrup. Thomas Olsen, der bor på Asmindrup, var i krydset kort efter uheldet.

– Jeg kørte derud med det samme, da jeg hørte braget. Da jeg kom derud, fandt jeg ud af, at det var min nabo, det var gået ud over, fortæller han.

– Så vidt jeg kan se, var han ved at svinge til venstre op ad Asmindrup, da der kom en anden bilist kørende fra Kalundborg og kørte direkte op i ham bagfra. Min nabos bil blev kastet over i den modsatte vejbane, hvor en modkørende bilist heldigvis havde åndsnærværelse nok til, at han nåede at bremse op, så han nærmest holdt stille, da min nabos bil ramte ham. Ellers kunne det være endt frygteligt galt, fortæller han.

En lettere tilskadekommen i uheldet

Ifølge Falck kom en af de uheldige bilister lettere til skade ved uheldet. Thomas Olsen mener heller ikke, at nogen af dem så ud som om, de var kommet alvorligt til skade.

– De gik rundt om bilerne, da jeg kom frem. De var chokerede, men ellers så de uskadte ud. Da Falck ankom, fik de dem dog hurtigt lagt ned. Min nabo og den bilist der kørte op i ham bagfra, blev begge lagt i krave og kørt på hospitalet, fortæller han. Alle er nu udskrevet fra hospitalet.

Uheldet i krydset mellem Holbækvej og Asmindrup er kun det seneste i en række af uheld, der finder sted, når bilister forsøger at svinge fra Holbækvej og til venstre opad Asmindrup.

tr@nordvest.dk