Endnu en angriber forlader FCN

FC Nordsjællands Stephan Petersen skifter til AGF fra årsskiftet

Stephan Petersen forlader FC Nordsjælland ved årsskiftet, når hans kontrakt udløber. Her har den 24-årige kantspiller nemlig underskrevet en kontrakt med AGF.

Sportschef Jan Laursen er ked af at miste Stephan Petersen, men han må naturligvis respektere spillerens valg, da det er en del af "gamet".

"Vi er altid kede af at miste spillere på denne måde. Specielt når det er mennesker, som vi føler vi har gjort alt, hvad vi kunne for på og uden for banen i den tid, de har været i klubben. Og det skal bestemt ikke være nogen hemmelighed, at vi føler Stephan hører til i den kategori. Men omvendt, så er det her en del af gamet som vi naturligvis respekterer. Og Stephan er i sin fulde ret til at gøre, hvad han har gjort. Og så er det i og for sig irrelevant for os om det er hos en SAS Liga kollega eller en udenlandsk klub hans fremtid ligger i," siger sportschef Jan Laursen.

Stephan Petersen oplyste FC Nordsjælland om sin beslutning tirsdag formiddag. Han kom til FC Nordsjælland fra Køge i juli måned 2005 og har på fire år foreløbigt scoret seks mål i 62 kampe.