En sejr skal bringe FCN tilbage på sporet

Foto: Jesper Saxov

FODBOLD Det har de sidste to uger ikke været sjovt at være FCN-spiller. Tre nederlag på stribe har spoleret drømmen om en absolut topplacering i SAS-Ligaen for nuværende, men allerede i morgen aften får spillerne muligheden for at vende den uheldige udvikling.

Her kommer SAS-Ligaens nummer tre på besøg, og her er der ingen tvivl om, at AaB hellere end gerne vil vaske det forsmædelige nederlag af sig, som FCN tilføjede holdet sidst de to mandskaber mødtes i det nordjyske.

AaB har været et af sæsonens mest svingende hold. Nordjyderne har vundet over både FCK og Brøndby på udebane, mens holdet hjemme i Aalborg har lidt store nederlag til Randers FC og FCN. Det er aldrig til at vide, hvor man har Erik Hamréns tropper. Det ene øjeblik kan de spille blændende flot og effektivt fodbold, for blot det næste øjeblik at virke uinspirerede og uengagerede i hvad der nu sker på banen.

I det første opgør mellem de to klubber i denne sæson, fik FCN på allerflotteste vis lukket af for AaB"s spillelyst på trods af, at dommeren endnu engang gjorde sit for at tilfredsstille det nordjyske fodboldpublikum. I de sidste to kampe de to hold har spillet mod hinanden, har AaB fået tre straffespark, men alligevel tabt begge kampe med en samlet målscore på 2-7. Det viser lidt om, at der for et hold med mod på at udfordre de nordjyske forsvarsspillere, også er noget at komme efter. Og er der noget der er kendetegnende for de nordsjællandske tigre, så er det det hurtige fremadrettede og udfordrende spil, som holdet har hentet rigtig mange point ved.

FCN har tidligere haft stor succes med at hente point i Aalborg, mens det på hjemmebane har knebet gevaldigt. Faktisk har FCN aldrig besejret AaB på hjemmebane, hvor det indtil nu kun er blevet til et enkelt point. Det skal der rettes op på lørdag eftermiddag kl. 17.00 i den meget vigtige kamp mellem to klubber, der desperat kæmper for at hænge på i toppen af tabellen. Kampen vises direkte på TV3+, som efterhånden har fået øjnende op for FCN"s uhyre TV-venlige spillestil, som næsten altid er garanti for masser af mål og top underholdning.