En ristet med det hele

Slobodan Trifunovic har lukket Café Red Square og åbnet en pølsevogn ved Farum Bytorv

Foto: Martin Warming

Nu kan du bestille en synkronsvømmer fra bassinet i svømmevest og en Congobajer til at skylle efter med hos kutterstewarden i skinkeskuret i Farum.

Kært barn har som bekendt mange navne. Og er der noget, vi danskere elsker (mange af os i hvert fald – inklusiv avisens udsendte medarbejder), så er det en god, gammeldags hotdog. Og mon ikke den nystartet pølsemand ved Farum Bytorv kommer til at tage imod en del sjove og mærkværdige bestillinger i fremtiden.

Det er Slobodan Trifunovic, der netop har slået dørene – eller glaslugen – op til den nye pølsevogn. Men han er nu ikke helt grøn i faget. Slobodan har de sidste seks år haft cafeen Red Square på torvet ved Kvickly og Netto, men nu er han altså rykket udenfor med sin nye pølsevogn, der står ved indgangen til Bytorvet ved Netto.

"Jeg åbnede i tirsdags, og der har allerede haft besøg af mange af mine gamle stamkunder, der har været forbi og byde mig velkommen. Folk er rigtig positive, og det virker som om, at der er mange, der er glade for, at der er kommet en pølsevogn til byen", siger Slobodan Trifunovic.

Pølsevognen holder åbent på hverdage mellem klokken 10 og 18, på lørdage mellem klokken 10 og 16 og på de søndage, hvor der er loppemarked ved Bytrovet, er der også åbent mellem klokken 10 og 14. Derudover kan man også få stillet sin sult hos Slobodan, når Farum Bytorv holder søndagsåbent.

"Jeg har kun friske råvarer, og så handler det selvfølgelig også om at være serviceminded og venlig over for kunderne", siger Slobodan.

Udover de traditionelle pølsevogns-specialiteter er der også flæskestegssandwich og pulledpork-burgere på menukortet hos Farums nye pølsevogn.