En passiv borgmester og en grådig regionsrådsformand

Vi venter stadig på ekspertudvalgets bud, hvor et eventuelt nyt stort hospital i Nordsjælland skal ligge. Mange kommuner har tilbudt en grund til et nyopført Hospital. Intet er afgjort.

Borgerlige kræfter har arbejdet hårdt for et nyt hospital i Hillerød. Det siger Socialdemokraterne også, de har gjort. Jeg må dog spørge Socialdemokraterne, hvor de helt præcist mener, de har bidraget i processen. Først glemmer socialdemokraterne fuldstændig at lave et høringssvar, hvilke ønsker de har om kommunens største arbejdsplads. Det er et centralt arbejdsdokument. Det gør jeg høfligst opmærksom i pressen forrige år.

Socialdemokraterne kommer med en masse undskyldninger. Som udenforstående iagttager oplever jeg: En passiv Kirsten Jensen (S) og en grådig regionrådsformand Vibeke Storm (S), der kun tænker på én ting: Nordsjælland skal intet have, ressourcerne skal til Københavns Vestegn. Det seneste eksempel på dette, var nedlukning af livsvigtige psykiatriske sengepladser på Hillerød Hospital, der nu har skabt kaotiske forhold på de åbne psykiatriske afdelinger i Nordsjælland.

Man må spørge sig selv, er det den form for ledelse, man ønsker efter den 17. november? Svaret er nej – det kan vi ikke være tjent med, hvis vi skal have vores hverdag til at fungere. Derfor – skal der styr på tingene, skal vi have en konservativ borgmester og en konservativ regionrådsformand.