En kulturnat rig på oplevelser i borgbyen

Prins Jørgens Garde er som altid med til at åbne Kulturnatten i Vordingborg, der forhåbentligt vil summe af liv fredag 24. maj.
Prins Jørgens Garde er som altid med til at åbne Kulturnatten i Vordingborg, der forhåbentligt vil summe af liv fredag 24. maj.

Programmet for Kulturnatten i Vordingborg fredag 24. maj favner bredt med spændende aktiviteter.

Kulturnatten i Vordingborg er den 18. af slagsen, og som altid vil byen summe af aktivitet.

Næstved Avantgarden åbner Kulturnatten med at gå gennem Algade med deres festlige og akrobatiske sambaoptog og Prins Jørgens Garde marcherer gennem Algade for fuld musik.

På Slotstorvet holdes DGI sportsevent i samarbejde Sparekassen Sjælland. Hele Slotstorvet og arealerne omkring vil summe af liv og aktiviteter, når en lang række af byens sportsforeninger præsenterer deres respektive sportsgrene. DGI-huset inviterer indenfor og arrangerer løbende rundvisninger i Vandhusets kælder.

Aftensolen fra Gåsetårnet

Danmarks Borgcenter og restauranten holder åbent, og man kan opleve aftensolen fra toppen af Gåsetårnet. Sydsjællands Brand- og Redning kommer med otte brandbiler, der igen indtager Kirketorvet. Fra toppen af den store stigevogn bliver der mulighed for at se Vordingborg i fugleperspektiv.

På gågaden kan man møde Farmorhuset med en række aktiviteter for børn, og naturligvis er der også åbent i Farmorhuset i gården bag Algade 34.

Læs resten af historien i SøndagsAvisen Sydsjælland i denne uge.