En god oplevelse under juletræet

Gribskov Kultursal byder på standup og gode koncerter i forårssæsonen

Foto: Jesper Gisli

Hvis du kunne tænke dig en god oplevelse under juletræet på søndag, enten til dig selv, eller, endnu bedre, til en du holder af, så byder Gribskov Kultursal ind med masser af gode muligheder.

Programmet for foråret er nu blevet offentliggjort, og der er masser af gode koncerter, spas og standup, for ikke at tale om teaterforestillinger og foredrag i kultursalen i Helsinge.

Torsdag den 22. februar går det første store navn på scenen. Lis Sørensen og hendes band indleder den sidste del af 2017/18-turnéen i Helsinge, og det bliver naturligvis en koncert med alle de legendariske numre, krydret med de nyeste fra Lis Sørensens seneste plader.

Der er ikke mange billetter tilbage til koncerten, så man skal være hurtig, hedder det fra kultursalens billetluge.

Efter Lis Sørensen har taget hul på sæsonen er det tid til to kopier der ligner så godt som.

Lørdag den 24. februar går verdens bedste U2-kopiband 'Die Herren' på scenen og laver en U2-fest.

10. marts er det så Kim Larsen i forklædning, leveret af 'Peter & De andre kopier'.

17. marts er der stand-up i Helsinge. Det er Geo & Thomas Skov der med showet Hva' så nu? rammer Gribskov Kultursal lørdag den 17. marts.

Lørdag den 7. april kan Maria Montell opleves i Gribskov Kultursal med sit band. Det danske svar på Lisa Ekdahl tager de bedste sange fra sine otte albums med sig til Helsinge, og alt fra bossanova til pop og smukke ballader.

10. april kommer Jan Gintberg til Helsinge. 'Jan Gintberg reder verden' er titlen på komikerens nyeste turné, og da verden er af lave, er der med garanti rigeligt at tage fat på i showet.

Lørdag den 14. april kommer Hanne Boel til Gribskov Kultursal på sin akustiske turné, og publikum kan forvente en kombination af det prøvede, det nye, det soulede, det bluesede og det jazzede – alt det, som Hanne Boel er gjort af. Og tilmed akustisk.

Ud over de mange gode koncerter og standup-shows i foråret, er der også teater og foredrag i den lokale kultursal. Program, billetter og yderligere info kan ses på kultursalens hjemmeside, hvor man også kan se yderligere info om de første offentliggjorte navne.

Uden at afsløre for meget kan vi da godt fortælle, at både komikeren Simon Talbot, legendariske Johnny Logan samt Anne Linnet alle kommer til Gribskov Kultursal i efteråret. – men først gælder det forårets program, og måske en julegave til på søndag, der kan købes via hjemmesiden: www.gribskovkultursal.dk