En ‘assist’ til Cobrastræneren

Foto: Ole Tradsborg

ISHOCKEY

Foruden oprustning på spillersiden, med det seneste scoop Morten Poulsen fra Herning Blue Fox, følger klubben nu også trop på trænerfronten, når Dag Wenström tiltræder posten som assistenttræner for Cobras 1. august 2008.

Og det er noget af en teknisk kapacitet, klubben har sikret sig. Dag Wenström har nemlig tidligere fungeret som instruktør for det svenske A-landshold i samarbejde med headcoach Bengt Åke Gustafsson.

Ingen Hr.-hvemsomhelst

Dag Wenström er en velkendt "powerskating" og "stickhandling" instruktør i Schweiz, Sverige, Canada og Norge. Hans tekniske instruktioner har både professionelle elitespillere og ungdomsspillere således nydt godt af på en masse powerskating-camps verden over.

"Vi glæder os over at kunne tilbyde vore spillere denne viden indenfor skøjteteknik og stavhåndtering. Det er vores plan, at Dag skal stå for den daglige morgentræning med individuel instruktion til hver enkelt spiller", udtaler Cobrasdirektør Frank Kyhl. Direktøren supplerer, at Dag Wenström vil fortsætte med enkelte af disse camps, sideløbende med jobbet hos Cobras.