Elendig stime gør Braithwaites træner arbejdsløs

Diego Martinez er ikke længere træner for Espanyol, efter at udekampen mod Girona udløste endnu et nederlag.

Diego Martinez er ikke længere træner for Espanyol, efter at udekampen mod Girona udløste endnu et nederlag.

Foto: Alejandro Garcia/Ritzau Scanpix

Fire nederlag i træk og en hed flirt med nedrykningsstregen var mere, end ledelsen i den spanske fodboldklub Espanyol ville finde sig i.

Den sløje stime kostede mandag Diego Martinez jobbet som træner for danske Martin Braithwaite og dennes holdkammerater. Espanyol bekræfter fyringen på sin hjemmeside.

– Resultaterne på banen har fået klubben til at træffe denne beslutning med det klare formål at forblive i rækken, lyder forklaringen.

Braithwaite gjorde ellers sit for at holde Martinez i jobbet. Med sit niende sæsonmål udlignede han lørdag til 1-1 i udekampen mod Girona, men måtte siden se Cristhian Stuani score et sent sejrsmål for hjemmeholdet.

42-årige Diego Martinez har en fortid i blandt andet Granada og Osasuna, inden han sidste sommer tiltrådte i Espanyol. Han holdt ti måneder i jobbet, hvor det blev til ni sejre i 31 kampe.

I ligaen er den catalonske klub dumpet ned på fjerdesidstepladsen. Kun en bedre målscore end Almeria gør, at Espanyol akkurat holder sig væk fra nedrykningszonen.

Klubben har endnu ikke offentliggjort navnet på Martinez' afløser.

/ritzau/