Dyrt at drive friluftsbadet

Støtteforeningen bag Stenløse Friluftsbad er ikke helt tilfreds med prisen for at overtage den daglige drift

Foto: Kenneth Tanzer

200.000 kroner.

Så meget koster det at drive Stenløse Friluftsbad.

Egedal Kommune har netop fremsendt tilbuddet til støtteforeningen bag svømmebadet, men umiddelbart synes svømmebrugerne, at beløbet er noget voldsomt.

"Det virker til at være lige i overkanten. Det er et stort tilbud, men nu skal vi snakke det igennem og se nærmere på vores muligheder for at overtage driften. Derfor har vi valgt at indkalde til stormøde onsdag den 11. maj klokken 10.00 i HEP Huset i Stenløse. Vi vil gerne tage medlemmerne med på råd, før vi træffer en beslutning," siger Annie Bang, medlem af støtteforeningen, der siden vinter har kæmpet en hård kamp for at få det gamle svømmebad genåbnet.

Mens støtteforeningen tygger på Egedal Kommunes tilbud, så har anlægsfirmaet Aqua Wellness tilbudt kommunen at vedligeholde Stenløse Friluftsbad for knap 100.000 kroner. Indtil videre er der ikke kommet noget ud af den sag.

"Det er rigtigt, at Aqua Wellness vil lave vedligeholdesesarbejdet for 96.000 kroner, men det er med i tilbuddet på 200.000 kroner fra kommunen," siger Annie Bang til Lokalavisen Egedal.