Du kan blive Melodi Grand Prix-stjerne i SlotsArkaderne

TDC inviterer til sangkonkurrence i SlotsArkaderne i Hillerød

Går man rundt med en Melodi Grand Prix-stjerne i maven, så er der mulighed for at leve drømmen ud i SlotsArkaderne, når TDC Grand Prix kommer forbi i weekenden 11.-12. april.

Sangkonkurrencen kommer rundt til otte af landets byer, og en af dem er altså Hillerød, hvor scenen sættes op i SlotsArkaderne. Her er der mulighed for at få lagt den rigtige makeup, få sat håret på ægte Grand Prix-maner og få gode råd om, hvordan man kommer skridtet videre fra drøm til Melodi Grand Prix-deltager.

Så er det ellers om at give den gas på scenen, hvor det er muligt at synge til et udvalg af nye og gamle Melodi Grand Prix-hits. Alle, der har mod på at stå på scenen, er med i konkurrencen om Hillerøds bedste sceneoptræden.

Hvis man optager sin egen optræden på video og uploader den på tdc.dk/delfesten, kan man deltage i konkurrencen om VIP-billetter til den store finale i København og overnatninger på Hotel d'Angleterre. Man kan også optage og uploade sin optræden derhjemme, i skolen eller et helt tredje sted.

Grand Prixet i SlotsArkaderne finder sted fredag den 11. april klokken 15-19 og lørdag den 12. april klokken 10-14.

Læs mere på tdc.dk/delfesten.