Du drømmer, Per

Vagn Koch Jensen, tidl. byrådsmedlem (V), Åtoften 62, 2990 Nivå

Ingen i Fredensborg kommune kan være i tvivl om, at socialdemokraternes Per Frost Henriksen går voldsomt ind for en svømmehal ved Nivå Center.

Det kunne da også være en dejlig ting at få til byen. Der er blot den ikke ubetydelige forhindring, at kommunen er en af landets mest gældsatte, hvilket ikke mindst socialdemokraterne har en betydelig del af æren for.

For at få svømmehallen til at 'glide ned' tales der om et OPP (Offentlig Privat Partnerskab) og nogle kan få det indtryk, at en svømmehal dermed er gratis.

Sådan er det ikke. Der vil være betydelige årlige omkostninger ved driften af svømmehallen.

Vi har masser af svømmemuligheder lige uden for døren i form af Øresund og svømmehallen i Hørsholm Kommune få hundreder meter fra kommunegrænsen.

Skulle kommunen komme til penge, hvilket er svært at se, så langt øjet rækker, er der masser af opgaver at tage fat på eksempelvis sænkning af grundskylden, kommuneskatten og dækningsafgiften.

Fredensborg Kommune 'svømmer jo ikke i penge' for tiden, hvilket Per Frost Henriksen selvfølgelig også ved. Desværre blokerer hans svømmehalsdrømme tilsyneladende for et naturligt klarsyn.