Drengerøvenes paradis

Fredag, lørdag og søndag invaderede godt 1000 drengerøve og livsnydere FrederiksborgCentret for at lade sig inspirere og imponere af hvad dem der har mange penge kan købe

Foto: John Jessen Hansen

De kom for at se på superfede biler til over to millioner kroner stykket, sidde på en specialbygget kværn til langt over en halv million, få et eksklusivt ur af dem der bare siger klasse på armen, spille en omgang poker, lytte til Metallica fra et megafedt anlæg og så få serveret lige den øl man bedst kan lide, af en tækkelig, men let påklædt pige.

Stedet for alle udskejelser var FrederiksborgCentret, der fredag, lørdag og søndag lukkede godt 1000 forventningsfulde livsnydere ind til Drengerøvsmesse.

"Der kom cirka 1000 gæster til Drengerøvsmessen. Det var måske lidt mindre end vi havde forventet, men nu har vi lært en masse og er klar til en ny messe næste år med de forbedringer der skal til. Jeg har ikke hørt andet end tilfredshed fra udstillerne, hvor flere af dem faktisk fik bestillinger til store beløb", siger direktør for FrederiksborgCentret, Carsten Larsen.