Dreng fra Ledøje-Smørum dræbt i traktorulykke

Ledøje-Smørum er i sorg efter en fire-årig lille dreng onsdag eftermiddag mistede livet i en traktorulykke

Foto: Aage Krogsdam

LEDØJE-SMØRUM: En fire-årig lille dreng fra Ledøje blev onsdag eftermiddag under en leg dræbt ved en tragisk traktorulykke i Ledøje landsby.

Ulykken skete, da en landmand med en stor traktor kom hjem, da han havde et ærinde i sit hjem. Han stoppede traktoren på grusvejen foran gården og lod motoren gå i tomgang, mens han var inde i stuehuset. I området legede nogle børn sommerfugleleg, og den fire årige dreng jagtede tilsyneladende en sommerfugl inde under den store traktor, hvor han kravlede ind.

Føreren kom tilbage til traktoren, satte den i gear og kørte videre, men bemærkede intet. Kort efter blev han ringet op af sin kone, der fortalte ham, at han åbenbart havde kørt den lille dreng ned. Drengen var blevet fundet livløs på vejen. En ambulance blev tilkaldt, og med udrykning kørte den til Ledøje, hvor beboerne hørte dens udrykning.

Mange forældre blev urolige for deres børn og ledte efter dem, men hurtigt gik nyheden gennem landsbyen, at en lille dreng (navnet tilbageholdes indtil videre) var blevet kørt over og dræbt af traktoren. Hele byen er i chock og forældre, traktorfører med flere har modtaget psykologhjælp. I dag torsdag flages der på halvt i landsbyen.

Læs mere om ulykken i Lokalavisen på tirsdag.