Dragen byder på åbent hus

Dragen Kunsthåndværk på Dragevej i Jyllinge er klar til at invitere på åbent hus i weekenden den 3. og 4. juni

JYLLINGE: Så er tiden igennem kommet til et åbent hus-arrangement i Dragen Kunsthåndværk, Dragevej 8, 4040 Jyllinge lørdag den 3. eller søndag den 4. juni, åbent begge dage fra klokken 11.00 til 17.00.

Det er 5-6 forskellige håndværkere, har brugt denne lange vinter til at producere nye spændende varer til årets første åbent hus arrangement. I Dragen Kunsthåndværk kan man købe moderigtige smykker og søde håndlavede kort til enhver lejlighed. Hvis det endnu kniber med sommervarmen, er her også mange muligheder for at erhverve sig et lunt håndstrikket eller håndvævet tørklæde. Man går heller ikke forgæves, hvis man leder efter en flot taske, eller hvis man har brug for lidt til hjemmet i form af nye viskestykker eller dækkeservietter eller måske en farvestrålende ny brødkurv. Trænger den vintertrætte hud til at forkæles med en god creme, så er Dragen Kunsthåndværk også leveringsdygtig i naturkosmetik i form både cremer og shampoo, som tåles af de fleste.

Er det en lille værtindegave man er på jagt efter, så finder du nok en helt særlig ting hos Dragen Kunsthåndværk. Kort sagt, her er lidt for enhver, så snyd ikke dig selv for en pinsetur til det smukke Jyllinge