Don Ø vil ikke tage hele skylden

Flemming Østergaard stopper, fordi den negative fokus på ham påvirker hans familie. Han vil ikke bære hele skylden for Parkens økonomiske nedtur.

For tre måneder siden understregede Flemming Østergaard, at han først ville stoppe som bestyrelsesformand i Parken Sport & Entertainment, når han blev 70 år.

Men den beslutning blev ændret, og nu stopper 66-årige Flemming Østergaard til april ved koncernens ordinære generalforsamling.

– I mellemtiden har der været en enorm fokus på mig. Medierne skal ikke alene have skylden for, at jeg stopper nu, men den voldsomme fokus, der har været på min person, har været udslagsgivende for min beslutning, siger Flemming Østergaard.

– Jeg kan godt klare det, men når jeg kan se, at der er personer i min familie, der ikke synes, at det er morsomt, så er tidspunktet kommet til, at jeg siger stop, siger han.

Den negative fokus intensiveredes, da Parken Sport & Entertainment nedjusterede sit regnskab og varslede et underskud i omegnen af en kvart milliard kroner. Men Flemming Østergaard nægter at bære hele ansvaret for, at overskud er forvandlet til underskud.

– Dækningen har været meget unuanceret. Det har været fremstillet som om, at jeg kørte over alt og alle. Der er ikke en eneste beslutning, som bestyrelsen og hovedaktionæren LD (lønmodtagernes dyrtidsfond red.) ikke har været med inde over.

– Jeg har været i forreste linje, men hvis nogen skal have skylden for, at noget er gået galt, så er vi flere om det. Og så galt står det heller ikke til, siger han.

Selv om han nu trækker sig fra klubbens ledelse, så regner han fortsat med at skulle følge FC Københavns kampe.

– Jeg glæder mig over det, jeg har været med til at bygge op, og jeg vil glæde mig over de fremtidige succeser. Jeg skal se lige så mange af klubbens kampe fremover, som jeg har gjort hidtil.