Dødsfald

Svinninge: Erik Madsen, Skolelodden i Svinninge, er død, 54 år.

Erik Madsen stammede fra Vipperød, men flyttede for 28 år siden til Svinninge sammen med sin kone, Helle. Livet igennem arbejdede han med autopleje og var tidligere ansat på Autocentralen i Holbæk, senere hos Hugo Frost på det gamle mejeri i Svinninge, men etablerede for 10 år siden sit eget firma, EM Handel & Industri.

Hans foretrukne fritidsinteresser var musik, akvariefisk og ikke mindst sport. I de unge år spillede han selv lidt fodbold, men det var i højere grad det organisatoriske, der optog ham, dels i fodboldklubbens bestyrelse, dels i bestyrelsen for støtteforeningen, hvor han bidrog med en meget stor indsats.

Gennem mange år var han fodboldtræner for drengehold, og det var ikke kun på fodboldbanen, han tog sig af dem, men også udenfor, hvor han blandt andet arrangerede grillaftener for drengene, hvilket gjorde ham meget afholdt.

For 29 år siden blev han gift med Helle Madsen, der er sekretær i Dansk Sygeplejeforbund.

Parret fik to børn, Michael og Mie. Michael er gift med Mia og er bosiddende i Asker i Norge. Mie er gift med Per Martin og er bosiddende i Mørkøv.

For ni måneder siden fik Mie og Per Martin en lille datter, Ellen, og Erik Madsen var meget lykkelig for, at han nåede at blive morfar.

Omtrent samtidig med dette fik han dog konstateret kræft i hjernen, og den efterfølgende tid bød på strengt sygeleje indtil den 7. maj, hvor han stille sov ind.

Erik Madsen bisættes i dag, tirsdag den 13. maj, fra Svinninge Kirke.