Djuna Barnes til Electro Lazyland på Tapperiet

Tapperiet gentager succesen og byder op til endnu en omgang Electro Lazyland. Lørdag 2. oktober kan du derfor dyrke den ultimative clubbing oplevelse i selskab med dj dronningen Djuna Barnes.

Djuna Barnes en af de mest respekterede dj's herhjemme og bevæger sig med egne formuleringer i et genrespektrum, der rummer "alt med attitude". Fra moderne alternativ popmusik til punkdisko, indie, gaytronica og melankolsk techno.

Alt, der "ikke er for sentimental eller ironisk". Dj Djuna Barnes har spillet på en stribe markante klubber hjemme og ude og har optrådt med navne som Hot Chip, Junior Sanchez, Trentemøller, Boy George, Grace Jones, Felix Da Housecat og Peaches. Den evigt efterspurgte dj Djuna Barnes troner som nattens dronning.

Etableret i undergrunden, lesbisk ikon, feteret femme fatale og provokatør, der konsekvent har valgt det pæne liv fra. Kan man være etableret og samtidig tilhøre undergrunden? Om nogen kan, kan Maria Gerhardt, alias Djuna Barnes eller simpelthen Mørkest Fyrstinde, som hun på et tidspunkt yndede at kalde sig.

Igennem størstedelen af det så småt snerpende årti har den kvindelige dj med de højrøstede holdninger og den råbende påklædning været hvor som helst når som helst i det københavnske natteliv. En tornado med langt sort hår, fragrende gevandter, solbriller og hatten på skrå.

Så snart, det lugter en smule af ny trend, ny klub, ny musikgenre, optræder den kvindelige pladevenders kunstnernavn på plakaten Hun rådgiver førende danske tøjdesignere om musikudvalget til deres mode og tages med på råd, når det rigtige reklamesoundtrack skal findes. Djuna Barnes er desuden resident dj på Vega og Dunkel og står for den musikalske profil på Jolene Bar i Kødbyen.

Festen bliver skudt i gang af Tapperiets lokale DJ-firkløver "My&Hou og LM Lydsystem".