Divisionshold fint fra start

Asserbo Golf Clubs turneringshold havde en fin weekend

Asserbo Golf Clubs kvinder lagde ud med to sejre i 1. division
Asserbo Golf Clubs kvinder lagde ud med to sejre i 1. division

Golf I sidste weekend blev der taget hul på turnerings-golf'en og såvel herre som damehold i Asserbo kom fint ud af starthullerne.

Herre 1. holdet, der spiller i 1. division Øst, vandt lørdag på hjemmebane en overlegen sejr på hele 17-1 over Helsingør. Søndag, ligeledes på hjemmebane, mod Søllerød startede holdet godt ud med at vinde to af tre foursomes om formiddagen, men Søllerød bed godt fra sig i eftermiddagens singler og først på sidste hul i den sidste single, blev det afgjort, at de to hold delte pointene imellem sig via 9-9.

Dameholdet, der ligeledes spiller i 1. division Øst, mødte lørdag oprykkerne fra Rungsted på hjemmebane.

Efter formiddagens to foursomes stod det lige med en vunden og en tabt til hvert hold. I eftermiddagens singler var Asserbo bedst og sikrede en samlet 8-4 sejr.

Søndag, igen på hjemmebane, tog Asserbo imod Kokkedal, og pigerne fra Asserbo lagde ud med to sejre i foursomes. I singlerne blev det noget tættere, men det samlede resultat endte 7-5 i Asserbo's favør.

Herre 2. holdet, der sidste år rykkede op i 3. division, spillede lørdag på udebane i Nivå, hvor holdet tabte 7-5. Søndag betød hjemmebanefordelen mod Hillerød desværre ikke så meget, for Hillerød løb med en sejr på hele 10-2.

Seniorholdet, der spiller i kvalifikationsrækken spillede lørdag hjemme mod Frederikssund, som blev slået sikkert 12-2. Søndag gik turen til Simon's, der blev slået snævert med 8-6.

Herre 3. holdet, der ligeledes spiller i kvalifikationsrækken, spillede begge dage på udebane. Lørdag i Helsingør, hvor holdet tabte 5-7, men med samme cifre tog holdet søndag revanche og fik en sejr på Simon's.

Næste divisionsweekend er den 15.-16. juni.