Disse Club Brugge-spillere skal AaB passe på

AaB-truppen har forberedt sig grundigt på, hvilke farer, der venter, når holdet tager imod Club Brugge.

Club Brugge har haft en stærk sæson, og AaB's træner Kent Nielsen har brugt meget tid på at kortlægge belgierne, inden de to hold mødes torsdag aften i Europa Leagues 1/16-finale.

Specielt i offensiven har den belgiske ligas førerhold meget at byde på, lyder det fra AaB-lejren, der særligt advarer om tre spillere:

* Tom de Sutter: På landsholdet har han aldrig slået til, men den 192 centimeter høje midterangriber har en vigtig rolle på Club Brugges hold som opspilspunkt og manden, der tager slagsmålene i modstanderens straffesparksfelt.

– Han er kæmpestor, og han fylder virkelig meget oppe foran. Han er i god form, så ham skal vi virkelig have et øje på, siger AaB-anfører Rasmus Würtz.

* Lior Refaelov: Israeleren har spillet i klubben siden 2011 og er en profil på den offensive midtbane eller på kanten. Han har scoret 13 mål i alle turneringer i denne sæson – tre af dem faldt i Parken, da FC København blev slået med 4-0.

– Club Brugge er især godt besat på pladserne bag den enlige angriber. Der er mange valgmuligheder, men Lior Refaelov er meget kreativ, og han gør sine holdkammerater bedre, lyder det fra AaB's træner Kent Nielsen.

* Victor Vazquez: Den spanske midtbanespiller er et af Club Brugges stærkeste kort, og han var også manden, der udlignede til 1-1 i overtiden, da FCK var på besøg tidligere på sæsonen. Til AaB's held meldes han småskadet og starter formentlig på bænken.

– Det er en allround-type, der er god til lidt af hvert. Han bygger spillet op og har en sindssygt god sparketeknik, siger Rasmus Würtz.

De danske mestre er altså godt forberedt på, hvad der venter. Torsdag aften klokken 19 skal det vise sig, om Club Brugge alligevel kan overraske AaB i den første 1/16-finale på Nordjyske Arena.

Der er returkamp i Belgien en uge senere.