Diplomatisk Krøldrup i sur Fiorentina-lejr

Per Krøldrup vælger den diplomatiske linje i en Fiorentina-lejr, hvor man føler sig bortdømt i 1-2-nederlaget til Bayern München i Champions League.

Den danske landsholdsspiller i Fiorentina, Per Krøldrup, stod tilbage med en bitter fornemmelse efter onsdagens 1-2-nederlag til Bayern München.

Han fik en hovedrolle i kampen, hvor han scorede italienernes mål, begik et straffespark og kunne se Bayern score sejrsmålet kort før tid i en situation, hvor der var klart offside mod målscorer Miroslav Klose.

– Der var meget godt gang i den, må man sige. Det er selvfølgelig pisseærgerligt. De får de to mål lige før pausen og lige før fuld tid. Og begge mål er meget tvivlsomme. Jeg har ikke selv set straffesparket, men det andet mål siger folk, at der er offside på, siger han til 3+.

– Vi er tilfredse med præstationen og med at få et mål, men vi er alligevel noget bitre lige nu, forklarer han.

Han er ikke meget for at lange for hårdt ud efter kampens norske dommer Tom Henning Øvrebø, der i sidste sæsons Champions League også kom alvorligt i vælten, da han dømte semifinalen mellem Barcelona og Chelsea.

– Det er nogle svære beslutninger for dommeren også, og en offside er det jo linjevogteren, der skal se. Det er svært at vurdere de situationer, for jeg har ikke set dem igen. Men at dømme ud fra mine holdkammeraters reaktioner, så er de ikke helt tilfredse med dommeren, siger Krøldrup med antydningen af, at det er en mild underdrivelse.