Din lokale kulturkalender for den kommende tid

Lokalområdet vrimler med fritidstilbud. Vi bringer her et udpluk for den kommende tid

Banko i Humlebæk

Humlebæk Ældreklub afholder banko 2. februar kl. 14.30 i Hejrevangens Selskabslokaler.

Banko i Fredensborg

Lindehuset afholder banko 4. februar kl. 13. Nye medlemmer kan komme til introduktion samme dag kl. 10.30.

Trommeleg for børn

6. februar holder Humlebæk Bibliotek trommelege for børn. Kl. 10.30 er holdet for børn fra 1-2 år, og kl. 11.15 er holdet for 3-6-årige. Billetter kan hentes på bibliotekerne eller rådhuset, så længe der er pladser.

Spaghetti i kirkerne

9. februar kl. 17 er der spaghettigudstjeneste i Asminderød Kirke, hvor kirkens præster fortæller historie, og der synges et par salmer. Efterfølgende spaghetti i Sognegården. 10. februar kl. 17.15 er der familiegudstjeneste med efterfølgende spisning af spaghetti i Egedal Kirke. Gudstjenesten forestås af pastor Kirsten Søgaard.

Poetaften

Karlebo Kunstforening holder Poet-café tirsdag den 9. februar kl. 19.30 på Humlebæk Bibliotek.

Fastelavn

14. februar kl. 14 er der fastelavnsgudstjeneste i Asminderød Kirke med efterfølgende tøndeslagning ved sognegården. Præmier til bedste udklædninger og til kattekongen og dronningen og varm kakao og boller til alle.

Personlighed

Tirsdag den 2. februar klokken 18.30 holder lifecoach fra LifeInvent Mohammad Ismail foredrag om at 'være sit bedste jeg'. Foredraget foregår i Kvarterhuset i Kokkedal. Gratis entré, kaffe og te.

Dansk film i historien

3. februar kl. 10 fortæller Niels Jensen om dansk films historie i 1940'erne. Det foregår i Konfirmandgården i Humlebæk og er del af højskoleformiddagene.

Foredrag med John Rydahl

"Hej, Konge" er titlen på John Rydahls bog om Fredensborg og de mennesker, der har boet i byen fra slutningen af 1950'erne. Det fortæller forfatteren om 11. februar kl. 19.30 i Grønholt Præstegård. Tilmelding på tlf. 48 48 41 31 senest 8. februar.

Requiem

Organist og komponist John Frandsen fortæller om Requiem – dødsmessens historie fra gregoriansk sang til i dag – i Konfirmandgården, Humlebæk, 10. februar kl. 19.30. Foredraget vil være suppleret med musik.

teater

Jeppe på bjerget

Preben Harris er Jeppe alene på Bjerget, når Kokkedal på Vej og Helsingør Teater præsenterer den populære Holberg-klassiker som one-man-show i Byengens Selskabslokaler i Kokkedal mandag den 8. februar klokken 19. Billetter kan købes hos Kokkedal på Vej, Skovengen 52A.

Keramik og kunst

På Humlebæk Bibliotek kan man frem til 5. februar se værker af keramiker Tue Poulsen og væver Marianne Poulsen.

Cirkusbilleder

Bjarne Jensen udstiller sine farverige cirkusbilleder i caféen på Aktivitetscenter Egelunden frem til 15. februar

Mergeltoften

Kunstner og billedkunstlærer Hanne Winther Nielsen udstiller i Aktiviteten på Mergeltoften i Nivå frem til den 26. februar.

Louisiana

Udstillingen 'Tro, håb og kærlighed', Jacob Holdts Amerika, kan ses på museet frem til 7. februar. Udstilling af Pipilotti Rists værk 'Homo Sapiens Sapiens' kan ses frem til 25. april