Det skæve Allerød

Jørn Bertelsen, Nøglegårdsvænge 7, 3540 Lynge, skriver:

Kære Byråd. Kan det virkelig være rigtigt, at man nu igen snakker om at udskyde Lyngehallen 2?

At give den jyske motorvejsmafia skylden for, at vi herude på landet igen skal stå for skud, er det ikke bare en smule for tyndt?

Er det ikke et spørgsmål om, hvordan man prioriterer skattekronerne her i kommunen? Er det for eksempel mere presserende at lave byens hus i Allerød? Er det for eksempel mere presserende at købe ny jord til Møllemose projektet? Blev Lillerødhal 3 og Lyngehal 2 ikke prioteret lige højt?

Man har her i Lynge rigtig mange børn og unge, som "lider" under politikernes skæve fordeling af midlerne. Hvad har man tænkt sig at gøre med skoleboden? Hvad har man tænkt sig at gøre med multihuset? hvad har man tænkt sig at gøre med pladsproblemerne på Lynge Idrætsanlæg? Syntes i ikke, at i tager en smule p.. på alle de frivillige i bestyrelser og udvalg?

Kan det virkelig være rigtigt, man skal lave "forza Lynge" eller andet kreativt, for at der sker bare en smule udvikling i lille "Korsbæk"?

Og sidst men ikke mindst, hvordan syntes i selv, det går med sundhedsfremme her i kommunen mht. ovenstående?

Dette er nogle af de frustrerende spørgsmål, der florerer rundt oppe i hovedet på mig, og som samtalerne går over køledisken i Netto og Super Brugsen, tror jeg ikke, jeg står alene med dem.

Så vidt jeg ved, har man de seneste 5-7 år haft stor indtjening ved salg af jord/udstykning, for ikke at tale om de medfølgende mange skattekroner.

Har Lyngeborgerne "smagt" bare en lille smule af dem? Vi er mange, der godt kan huske jeres fine valgprogrammer. Se så at lev op til jeres valgløfter og ansvar som politikere for hele Allerød.

Med venlig hilsen en frustreret frivillig leder og forældre til to drenge i det skæve Allerød.