Det rene gas på revyscenen

Hundested Revyen går til kanten + lidt over

REVY Den nyrenoverede biografsal i Hundested Kino er ramme om dette års udgave af Hundested Revyen, der spilles for fulde huse i disse dage.

Revyholdet har på forhånd lovet at de går til kanten, plus lidt over, i deres intentioner om at spidde lokalsamfundet og nogle af de overordnede strømninger på kærlig facon.

Ved torsdagens premiere var holdet tændt på opgaven med flere finurlige og gakkede indslag, f.eks. med et af de første numre, hvor Helle Jørgensen og Nicolai Hedelund igen-igen-igen sidder i Kregmekøen og funderer over løsninger på problemerne omkring den trafikale flaskehals Frederiksværk: En ny vej langs fjorden, kun for hundestedere, er den direkte vej ud af alle trængselsproblemerne – men undervejs i revyen er der også plads til 'klimatosserier', når den nyeste forskning afslører, at epokegørende prutopsamlere kan få en cykel til at køre på strøm. Sådan da.

Uden at røbe for meget for de flere hundrede, som har købt billet til de kommende forestillinger i weekenden, er der kort sagt udsigt til et par underholdende timer i selskab med revyholdet og husorkestret featuring Gunnar Midtiby, Kaj Nielsen og Ingvar Hillig. /an