Det kniber med scoringerne

Hørsholm-Usserød har svært ved at få bolden i mål – tabte hjemme med 3-1 til Svebølle

Foto: Claus Dalskov

FODBOLD

Hørsholm-Usserøds spil fungerer faktisk godt det meste af tiden, men det kniber med at komme til afslutning, og med at få bolden i mål.

I weekenden var Svebølle på besøg i Hørsholm Idrætspark, og heller ikke i denne kamp kom forløsningen, tværtimod lykkedes det kun hjemmeholdet at passere gæsternes målmand en enkelt gang, da Christian Brostrøm i kampens slutning reducerede til 1-3.

Hørsholm-Usserød kom bagud i første halvleg på et lidt tvivlsomt straffespark efter knap en halv time, og det var meget beskedent med forsøg fra hjemmeholdet, faktisk så blev det kun til et par stykker, begge i dødboldssituationer, hvor Frederik Jensen og Christian Brostrøm forsøgte sig.

I anden halvleg kom Hørsholm-Usserød i overtal, da Svebølles Christian Morsgaaard med sit andet gule kort måtte forlade banen. Dette gav hjemmeholdet mere spil, men uden det dog førte noget med sig.

Til gengæld fik gæsterne væsentligt mere udbytte af kontraspil, som resulterede i to mål på tre minutter, og så var kampen endnu engang tabt.

Det lykkedes dog Christian Brostrøm at pynte på resultatet i det 82. minut, da han på hovedstød udnyttede Søren Hindkærs indlæg.