‘Det er utroligt, hvad Gribskov Kommune kan klandre Attendo for’

Elisabeth Nolans

Frederiksborgvej 44

Helsinge

Det er utroligt, hvad Gribskov Kommune kan klandre Attendo for.

Kommunen er blandt andet rystet over, at de ikke har styr på hvilke borgere, der er døde, og derfor sender regninger. Der tror jeg, at Gribskov skal gribe i egen barm (hvilket nok er lidt besværligt for en kommune).

Min dejlige mand døde 30.06.2013 i vores hjem i Helsinge. Hjemmehjælpere fra kommunen (det var før Attendos tid) kom og fik ham gjort klar til kremering. Men mere end et år efter i 2014 modtog han et brev fra kommunen.

De havde vist fået en ny chef, og der stod i brevet: Fremover skal du selv sørge for håndklæder, vaskeklude og shampoo!

Jeg skrev fluks tilbage, at jeg tvivlede på, at min mand kunne løsrive sig fra harpespillet i Himlen, folde englevingerne sammen og suse ned til et supermarked for at købe shampoo. Nå, jeg tror nu min elskede har fundet på noget, der er sjovere.

Men det viser jo blot, at når en kommune som Gribskov heller ikke har styr på hvilke borgere, der er afgået ved døden, hvordan skal et plejefirma som Attendo så finde ud af det?

Mig bekendt bor Attendo i Sverige, for de sender skemaer til mig for at høre om min tilfredshed med deres service.

Hvilket land betaler de mon firmaskat til? Nå, det kommer ikke mig ved.

Jeg giver altid topkarakterer, for de engagerede og venlige hjælpere, der kommer til mig, vil for altid være med i min aftenbøn.

Jeg er dybt taknemmelig for al deres hjælp, som når jeg fra tid til anden skvatter op på gulvet på alle tider af døgnet ude i stand til at komme op ved egen hjælp, og de kort efter får mig pillet op i lodret position igen.