Det bedste natteliv du vil finde i København

Der er altid fest i København. Folk kommer fra nær og fjern for at have en god aften i den danske hovedstad. Hvis det er det, som du er ude efter, kan du læse videre nedenfor. Her giver vi dig seks gode idéer med alt fra ølbarer til eksklusive natklubber.

Tag på Remees natteklub

Du kan blandt andet tage på Museo Club, som er spansk eller sydeuropæisk for ”museum”. Det er den danske kunstner Remee, som står bag den klub. Remee synes, at navnet er smukt, fordi det referer til noget artistisk eller noget af historisk interesse. Det er en eksklusiv klub og bestemt ikke billigt, men populært er det.

Klubben ligger på Lille Kongensgade 16. Det vil sige, at den ligger tæt på Hotel d’Angleterre i omgivelserne rundt omkring Kongens Nytorv. Alt sammen en eksklusiv beliggenhed, som Remee ikke kunne sige nej til, da muligheden opstod for at stifte Museo. Stedet åbner kun fredag og lørdag. Dørene slår op klokken 23, og de holder åbent helt frem til klokken fem om morgen.

Gaming på Bip Bip Bar

På Fælledvej i København kan du nyde en unik oplevelse på Bip Bip Bar. Det er et sjovt koncept med arkademaskiner fra firserne. Her kan du nyde smage på lækre drinks som en Pac Man eller Super Oswald. Der er også øl til dem, som måtte foretrække dette.

Stedet hed tidligere Chassis Arcade, og det åbnede op i 2011. Her kan du spille Super Mario, Pong, pinball og andre underholdende spil. Det er også det perfekte sted til at sidde og spille mod hinanden på sider som ComeOn Danmark. Husk naturligvis at være påpasselig med kombinationen af drinks og spil med penge. Det skal mest af alt være for hyggens skyld, og det at du kan få en unik oplevelse ud af det.

Cocktailbar Ruby på Nybrogade

Den mest populære bar i København på Tripadvisor er Ruby, som ligger på Nybrogade 10. Her skal du være minimum 21 år gammel for at komme indenfor. Det er måske en af årsagerne til at flere personer synes, at det er et fedt sted at feste.

Ruby åbnede op i 2007. Dog er bygningen langt ældre. Stedet går helt tilbage til 1740 og er dermed en af de ældste dele af den danske hovedstad. Det Danske Spiritus Kompagni blev grundlagt i de lokaler tilbage i 1882.

Menuen skifter løbende, men du kan altid stole på, at der er tale om lækre cocktails. Faktisk er de ikke utroligt dyre, når man tænker på stedets popularitet. Der er også drikke uden alkohol, som gør det perfekt til dem, som bare gerne vil have en god aften uden at få alkoholprocenter indenbords.

Taphouse med lækre øl

Hvis du foretrækker øl fremfor cocktails, kan du overveje at tage på Taphouse. Det ligger på Lavendelstræde 15 tæt på Rådhuspladsen. Det er et taphus, som navnet antyder. Stedet byder på 61 haner med forskellige fadøl. Derfor er der tale om et af de største udvalg af fadøl i Europa. Stedet går højt op i kvalitet. De lægger vægt på at skifte udvalget fra tid til anden.

Det er et perfekt sted til at opdage nye øl, da de især tilbyder mange lækre drikkevarer fra mikrobryggerier. På deres hjemmeside kan du endda se, hvilke øl de tilbyder på nuværende tidspunkt. Her kan du se alkoholprocent, øltypen, bryggeriet, landet den kommer fra og meget mere.

Afterski stemning i hjertet af København

Heidi’s Bier Bar er et de mest populære steder at feste i den danske hovedstad. Baren med afterski stemning åbnede op i 2004 og har siden da haft enormt vokseværk. De har nu mere end 20 barer på tværs af Norden i Danmark, Finland og Norge.

Når du søger på barer på Google i København, er Heid’s Bier Bar et af de øverste resultater. De har fået mere end 1250 bedømmelser på Google. Der er især mange, som roser det for at være det perfekte sted til at drikke øl med en god stemning.

Mikkeller Bar er et verdensomspændende fænomen

Der findes efterhånden mange Mikkeller barer rundt omkring i verden. Det hele startede dog på Viktoriagade på Vesterbro. Her åbnede Mikkel Borg Bjergsø den første lille kælderbar, som fik navnet Mikkeller Bar.

Omgivelserne er skabt i et fælleskab mellem det danske designbureau Femmes Régionales og Bjergsø. Idéen var at kombinere de traditionelle danske pubs med den skandinaviske æstetik. Det gjorde de til den helt store guldmedalje, og du kan stadigvæk opleve det den dag i dag med en hyggelig tur til Vesterbro i hjertet af København.

Minksag •