“Der er fart på havnen”

sPOLITIKERBESØG Formanden for Folketingets transportudvalg, socialdemokraten Lennart Damsbo-Andersen,  lød ret imponeret da onsdagens studietur på Hundested Havn lakkede mod enden.

LÆS OGSÅ: FOLKETINGSPOLITKERE BESØGER HUNDESTED HAVN

"Havnen er inde i en spændende udvikling, og der er ingen tvivl om, at der er fart på her," lød det fra formanden, efter at blandt andre havnefoged og borgmester havde holdt oplæg om en stribe emner:

Behov for udvidelse af rute 16 Hundested-Hillerød Ekspanderende fiskerflåde Coastertrafik til Jylland Lokalt lærligesamarbejde giver unge mulighed for at snuse til forskellige håndværk Fremtidsplaner, bl.a. ideen om arktisk center på havnen Havnen som turistmagnet med mindst 100.000 gæster, f.eks. har Glassmedjen haft 78.000 besøg i 2016.

Lennart Damsbo-Andersen var ret imponeret over aktivitetsniveauet, men der kom ingen konkrete bud fra formanden efter spørgsmål om de regionale trafikforbindelser og det lokale ønske om behov for opgradering af rute 16.

"Der er ingen tvivl om, at trafikproblemerne er en bremse for udviklingen, og jeg håber at folketingsmedlemmerne overvejer de budskaber, der er kommet frem i dag," sagde byrådsmedlem og teknikudvalgsformand Walter Chritophersen (O) efter politikerbesøget.

an