“Der bor stadig polakker”

ØLSTED Ølsted Lokalråd fastholder, at der fortsat bor polakker på H.J, Hensriksensvej, selvom både Halsnæs Kommune og bygningens ejer forsikrer, at den ulovlige beboelse er bragt til ophør.

Efter et møde lørdag 9/1 udtaler Ølsted Lokalråd bl.a.:

"Bygningen er stadig beboet af polakker (8 til 10 personer), ligegyldigt hvad kommunen siger. Ejendommen har løbende over 1 år været beboet af polakker.

Om aftenen kan man se lys i flere lokaler, samt fjernsyn der er tændt i det store rum på første sal. Før hang der også paraboler på bygningen, de er blevet fjernet.

Der bliver råbt på polsk igennem bygningen, hvis man bliver opdaget dernede.

I denne weekend holder der fire private polske biler parkeret. Nu bliver de parkeret bag bygningen for at gemme dem væk.

Bare politiet ville køre derned forbi engang imellem, så kunne de selv konstatere, at der bor polakker – men de har for travlt, siger de.

Ølsted Lokalråd så helst at bygningen blev indrettet som virksomhedshotel for en-mands eller små virksomheder. Ejendommen kunne indrettes med højhastighedsinternet, det ville der være behov for. Ejendommen indeholder masser af små lokaler og en stor hall, som kunne indrettes som fælles mødelokale.

Men så længe der er polakker, vil ingen leje sig ind.

Til planen om at indrette det med 25 små lejligheder:

Vi har masser af lejelejligheder i Ølsted. Ved 25 små lejeligheder, så øger vi igen trafikken igennem byen, som i forvejen er belastet.

Vi mangler en omfartsvej, som der har været talt om i mindst 25 år, bare tal med Ølsted trafikgruppe om det."

kil@lokalavisen.dk