Den Lille Færge er ‘gået’ i vinterhi

Foto: Claus Beyer

Efter endnu en succesrig sejlsæson på Slotssøen, så er Den Lille Færge på Slotssøen taget op af vandet tirsdag morgen til et fortjent vinterhvil, efter at cirka 25.000 gæster har nydt godt af Danmarks smukkeste sømil.

Bestyrende reder, Paul Eller, var med til at styre den smukke færge på plads på den store lastbil, og han fortalte følgende om denne sæson på søen:

"Det gik ikke helt så godt i starten af sæsonen. Vejret var ikke med os, men i løbet af august blev der travlt, og vi kan med stor tilfredshed se tilbage på endnu et dejligt år med Den Lille Færge. Nu er det tid til at nusse lidt om skibet, og det vil ske på færges vinterkvarter på Moseholmsvej".

"I slutningen af april 2016 vil Den Lille Færge atter komme i søen, og den 15. maj starter den nye sejlplan til forhåbentlig endnu en dejlig sæson, hvor jeg desværre ikke mere kam være skipper (i år har der været 35 skippere på Den Lille Færge, red.), da man står af, når man fylder 80 år. Jeg er ikke i tvivl om, at jeg vil savne sejlturene, men så må jeg jo nyde den smukke sømil som passager. Så bliver man da heldigvis stadig inviteret med til frokosterne, men jeg kommer til at savne det," slutter Paul Eller.