DEBAT: Spørgehjørnet 11, Udgave 10 fortsat

Temafoto
Temafoto

77: Findes dette i Spørgehjørnet 9 og 10 beskrevne dybt uvidende og åbenbart ikke særlig opvakte medlem af Europaparlamentet virkelig? Ja.

78: Er vedkommende virkelig blevet genopstillet? Ja.

79: Som spidskandidat? Ja.

80: Har et parti virkelig valgt ham? Nej.

81: Hvordan kan vedkommende så være (spids)kandidat? Han blev efter sigende kåret!

82: Hvordan er så partiets øvrige kandidater? Ingen kommentarer.

83: Hvilket parti? Venstre.

84: Er det virkelig …? Ja, Morten Løkkegaard.

85: Kan man stemme på ham? Næppe anbefalelsesværdigt.

86: Er der mon andre mærkelige erklæret borgerlige kandidater? Måske. Døm selv!

87: Kan man stemme på en sådan, som går ind for, at EU i vild modstrid med hidtidig politik skal tillade import af ftalatholdigt (kræftfremkaldende) legetøj?

88: Som også ønsker fri adgang for hormonbøffer?

89: Som endvidere ønsker fri adgang for klorinkyllinger?

90: Som kort sagt ønsker, at EU i forhandlingerne med USA om en frihandelsaftale skal give køb på de veterinær- og sundhedskrav, som EU altid kræver opfyldt af handelspartnere?

91: Som repræsenterer et oprindelig pro-EU-parti, som under indtryk af massiv partistøtte fra en finansspekulant (def.: Person, som snylter på værdier, som andre har skabt, men ikke selv skaber nogen) skiftede fra pro- til anti-EU, fordi finansspekulanten frygter EU's bankunion mere end noget andet? De enkelte medlemsstater kan jo ikke hamle op med grænseoverskridende finansspekulation.

92: Som repræsenterer et andet og superfanatisk anti-EU parti, som har samme finansspekulant bag sig, selv om han her skjuler sig bag sin bror?

93: Som lige som Enhedslisten (skalkeskjul for kommunister) anvender det gamle bilhandlertrick med nydelig dame på kølerhjelmen, medens de egentlige magthavere skjuler sig bag røgsløret?

Svar: Nej, selvfølgelig ikke. Nævnte partier er naturligvis hhv. Liberal Alliance og Nye Borgerlige, som ikke fik et ben til jorden ved seneste EU-valg, heldigvis.