Debat: Opbakning til vores veteraner

Annette Kelberg, Næstformand i DF Næstved. Foto: Jan Jensen
Annette Kelberg, Næstformand i DF Næstved. Foto: Jan Jensen

Annette Kelberg, Næstformand i DF Næstved, Byrådskandidat, Skipperlodden 3, Karrebæksminde

Det er så vigtigt, at der bliver taget hånd om veteranerne ikke kun i valgkampen, men i allerhøjste grad også efter valget.

Vi var på besøg i torsdags, hvor jeg havde lovet at følges med en pårørende som skulle på besøg for første gang. Vi havde ikke været der særlig længe før vi kunne mærke den hjertevarme og omsorg de har for hinanden. Veteranerne er ved at få deres forening op at køre, og jeg kunne da ikke lade være med at melde mig som frivillig, hvor jeg kan give en hånd med efter behov.

Når Danmark sender vores soldater ud til krige og diverse brandpunkter, så er det i allerhøjste grad også vigtigt, at veteranerne og deres pårørende får så stor støtte efterfølgende som muligt, da det er lige så hårdt at være pårørende, det må vi ikke glemme.

Veteranerne har et midlertidigt lokale på Obovej, men så hurtig som muligt skal de have deres eget lokale som passer til deres behov. Vi kan ikke være andet bekendt. De mangler sponser store som små!

Vil man ikke selv kontakte veteranerne er man mere end velkommen til at henvende sig til mig, så skal jeg med glæde bringe det videre.

Jeg håber det nye byråd vil arbejde for veteranerne, det har de fortjent. Jeg skriver fra hjertet.